Veckans Auktion

Sön 18 aug kl 11.00 visning lör kl 13.00-14.00 samt sön kl 10.00.


Säljs sterbhus från Nybro och Ingelstad samt övrigt gods.
Björkbyrå Karl Johan, gungstolar bl a Thonetstil, karmstolar rokokostil, vitrinskåp, teakmöblemang, skåp nyrenässans, soffbord teak, pelarbord, elevatorsäng, stringhyllor, koffertar. Taklampor, golvlampor, fotogenlampor, tavlor, väggklockor. Jordglob, gamla leksaker bl a dockor och nallar, samling
grammofonstift, LP-skivor och singlar, tv, flera utrop allmoge, förgylld bordsspegel, kobratelefon, hatthyllor, mattor, koskinn. Järngrindar, fyrhjulsvagn, zinkbaljor och vattenkannor, vattenskidor, rådjurshorn, litet säkerhetsskåp, motionscykel, skottkärra, trädgårdsmöbler, cyklar. Bra glas, porslin, prydnadssaker samt mängder av bra utrop ej här specificerade. Servering, välkomna.

2011-07-06

OBS! Endast tidsbokning vid inlämning av varor. Vid önskemål att lämna auktionsgods var vänlig ring 0706092920 för mer information.

Sociala Medier

Nu finns vi även på Instagram @kvarnamalaauktion samt på Facebook