Veckans Auktion

Sön 18 mars kl 11.00 visning lör kl 13.00-14.00 samt sön kl 10.00.

 

Säljs hem från Ronneby samt övrigt gods.

 

Skänk, chiffonjé, pinnstolar, möblemang o sideboard ljus ek 60-tals, soffa Carl Larsson stil, kökssoffor, nyare ekmöblemang, pelarbord, elevatorsäng, spjälsäng, byråar, lavoar, kistor, marmorpiedestal. Taklampor, fotogenlampa, golvlampor, väggklockor, tavlor. Årsängel Goebel 1966, mat och kaffeserviser bl a blå blom, silver, jordglob, flera utrop emaljerat, pokerbord, div barskyltar och speglar, coca-cola stereo, högtalare, kyl m liten frys, små drickakylar, mattor. Trälådor, vedklyv, kokgryta, lyktstolpar, motionscykel. Bra glas, porslin, prydnadssaker, fyndlådor samt mängder av bra utrop ej här specificerade. Servering, välkomna.

2015-03-23

Ni som vill se bilder behöver inget lösenord. Bilderna läggs ut tidigast fredag förmiddag under fliken galleri.

2011-07-06

OBS! Endast tidsbokning vid inlämning av varor. Vid önskemål att lämna auktionsgods var vänlig ring 0706092920 för mer information.