Veckans Auktion

Sön 24 juni kl 11.00 visning lör kl 13.00-14.00 samt sön kl 10.00.

Säljs delar av sterbhus samt övrigt gods.

Slagbord, liten skänk, 5-lådig byrå, damskrivbord, klaffbord, vitrinskåp, utdragssäng, köksmöblemang, pinnstolar, möblemang gust.stil, koffert, kommod. Taklampor, fotogenlampa, tavlor bl a Bengt Nordenberg, Gunnar Torhamn. Vykortsalbum, kaffeservis Karlskrona, moccaservis Blå måsen, äldre kaffebehållare, flera utrop koppar, krus, mynt, mattor, linne, tv, stereo, symaskiner, bjällerkransar, div allmoge, plåtburkar. Gräsklippare, grästrimmer, parksoffor, trädgårdsmöbler, säckkärror, zinkbaljor, skottkärra, redskap, verktyg, cyklar. Bra glas, porslin, prydnadssaker, fyndlådor samt mängder av utrop ej här specificerade. Servering, välkomna.

 

 

2015-03-23

Ni som vill se bilder behöver inget lösenord. Bilderna läggs ut tidigast fredag förmiddag under fliken galleri.

2011-07-06

OBS! Endast tidsbokning vid inlämning av varor. Vid önskemål att lämna auktionsgods var vänlig ring 0706092920 för mer information.