Det började 1987 med att Jan-Olof Liew och Kenth Olofsson, en antikhandlare ifrån Växjö, köpte lokalen som är belägen i Kvarnamåla.

Det hade varit en festplats på 50-talet och artister som Snoddas uppträdde då i lokalen på lördagsdanserna. Lokalen var ganska risig så de satte i gång och renovera.

Och i Maj 1988 var det dags för den första auktionen. Till en början var det rätt svårt att få in tillräckligt med saker för att kunna hålla auktion på.

Och de som kom för att lämna in saker kom inte alltför långväga ifrån. Under år 2000 byggdes en ny auktionskammare i anslutning till den gamla och från och med december samma år har samtliga auktioner hållits där.

Numer ägs företaget som är ett handelsbolag av Jan-Olof och Janet Liew. Och upptagningsområdet har en radie på ca 15 mil, undantag finns givetvis.

Numera hålls 45-50 (49st, år 2002) auktioner per år.

Veckans Auktion

Sön 25 juni kl 11.00 visning lör kl 13.00-14.00 samt sön kl 10.00.

 

Säljs delar av flera hem.

 

Skrivbord/slagbord, sminkbord teak, spegelbyrå, skrivbyrå, skänk, byråar bl a 5-lådig, antika stolar, am. gungstol, klädskåp ek, utdragssängar, kommod, lavoar, klaffbord, fönsterbord, satsbord, ekmöblemang, piedestal. Taklampor, hög fotogenlampa, stor smideskrona, lampor Albertslund mini louis poulsen design Jens Möller-Jensen, väggklockor, fickur bl a Omega, pigtittare på fot, tavlor bl a Å Wickström. Servis Rörstrand Japonica, flera utrop silver, flera utrop allmoge, gammalt diskställ, gammal klädhängare, skolbänk, kaffeservis, koppar, krus, kobratelefon, hushållsassistent, ny tv, stereo, LP-skivor, flera utrop leksaker bl a bilbana Märklin. Vedklyv, gasolspis, trädgårdsmöbler, isolering, flera utrop verktyg, räddningsstege, cyklar. Glas, porslin, prydnadssaker, fyndlådor samt mängder av bra utrop ej här specificerade. Välkomna.

2015-03-23

Ni som vill se bilder behöver inget lösenord. Bilderna läggs ut tidigast fredag förmiddag under fliken galleri.

2011-07-06

OBS! Endast tidsbokning vid inlämning av varor. Vid önskemål att lämna auktionsgods var vänlig ring 0706092920 för mer information.