Det började 1987 med att Jan-Olof Liew och Kenth Olofsson, en antikhandlare ifrån Växjö, köpte lokalen som är belägen i Kvarnamåla.

Det hade varit en festplats på 50-talet och artister som Snoddas uppträdde då i lokalen på lördagsdanserna. Lokalen var ganska risig så de satte i gång och renovera.

Och i Maj 1988 var det dags för den första auktionen. Till en början var det rätt svårt att få in tillräckligt med saker för att kunna hålla auktion på.

Och de som kom för att lämna in saker kom inte alltför långväga ifrån. Under år 2000 byggdes en ny auktionskammare i anslutning till den gamla och från och med december samma år har samtliga auktioner hållits där.

Numer ägs företaget som är ett handelsbolag av Jan-Olof och Janet Liew. Och upptagningsområdet har en radie på ca 15 mil, undantag finns givetvis.

Numera hålls 45-50 (49st, år 2002) auktioner per år.

Veckans AuktionSön 26 nov kl 11.00 visninglör kl 13.00-14.00 samt sön kl 10.00.

Säljs sterbhus från Kallinge övrigt gods.

Sekretär, stolar och skåp gustaviansk stil, stilbyrå, ekskåp, soffgrupp Emmamodell, kista med inredning, köksmöblemang Nesto, toalettbord teak, pelarbord, amerikansk gungstol, lavoar. Taklampor, golvlampor, fotogenlampa, väggklockor, golvur, tavlor bl a akvarell Johnny Millar. Vas varieté Lisa Larsson, figuriner,matservis Karlskronaglasservis, äggkoppar, svampar och ägg Monika Backström, kryddställ Pyro, koppar, krus bl a blåvitt, stor blomkruka Waldermarsudde, radiogrammofon, jultallrikar Goebel, piano Grotrian Steinweg, symaskin, div julpynt bl a tomtar, mattor. Gräsklippare Klippo, kompostkvarn, hyvelbänk, stege, crosstrainer. Bra glas, porslin, prydnadssaker, fyndlådor samt mängder av bra utrop ej här specificerade. Servering, välkomna. OBS sista auktionen innan jul.

2015-03-23

Ni som vill se bilder behöver inget lösenord. Bilderna läggs ut tidigast fredag förmiddag under fliken galleri.

2011-07-06

OBS! Endast tidsbokning vid inlämning av varor. Vid önskemål att lämna auktionsgods var vänlig ring 0706092920 för mer information.