Nåra ord

Om Oss

Kvarnamåla

Uptäck vår historia

Vi är mer än bara ett auktionshus – vi är en del av en lång historia av auktionstradition som sträcker sig tillbaka till 1988. Det hela började när Jan-Olof Liew och Kenth Olofsson från Växjö förvärvade och omvandlade en gammal festlokal från 50-talet till det respekterade auktionshus som Kvarnamåla är idag.

En resa genom tid och samlingar

Sedan den första auktionen i maj 1988 har vi kontinuerligt växt och utvecklats. År 2000 genomförde vi en omfattande renovering och utbyggnad av vår auktionskammare för att bättre kunna betjäna våra kunder. Idag, under ledning av Mattias och Fredrik Liew, är vi stolta över att vara en pålitlig destination för samlare och auktionsentusiaster inte bara från närheten utan även från områden med en radie på cirka 15 mil.

Vi strävar efter att varje auktion ska vara en minnesvärd och givande upplevelse för våra kunder. Med en kombination av modern utrustning och expertis erbjuder vi en förstklassig auktionsmiljö där du kan upptäcka och buda på en mångfald av föremål, från antikviteter och konst till samlarobjekt och kuriosa.

Oavsett om du är en erfaren samlare eller nybörjare inom auktionsvärlden, är du varmt välkommen att delta i våra auktioner och utforska det unika utbudet av föremål som vi har att erbjuda. Hos oss på Kvarnamåla är varje auktion en möjlighet att hitta din nästa skatt och uppleva spänningen i auktionsprocessen.